Promotiomateriaal voor uw bedrijf in Zaandam

Bent u op zoek naar hoge kwaliteit promotie materiaal tegen een aantrekkelijke prijs voor uw bedrijf in Zaandam? Promovlag.nl kan voor u o.a. vlaggen, banieren en spandoeken produceren en voorzien van een promotionele bedrukking. Wanneer u voor ons kiest, bent u verzekerd van snelle, betrouwbare leveringen en producten van hoge kwaliteit. We kunnen u dit bieden doordat we uw promotiemateriaal van ontwerp tot montage in eigen beheer hebben in onze vlaggenfabriek.

Mogelijkheden

Wanneer u bij ons een reclame spandoek of reclamevlaggen bestelt, dan kunnen wij u ook helpen aan de juiste bevestigingsproducten en accessoires. Zo weet u zeker dat niet alleen het spandoek, maar ook de bevestiging van goede kwaliteit is. Wilt u graag hulp bij de keuze van de juiste bevestigingsproducten of uw promotiemateriaal? Neem dan contact op via het contactformulier. Wij voorzien u graag van deskundig advies.

Aanleveren van bestanden

Wanneer u uw gewenste ontwerp naar ons toestuurt, dan zorgen wij ervoor dat deze bedrukt wordt op het gewenste reclamemiddel.

U kunt uw documenten sturen naar studio@promogroep.nl (tot 2MB) of via www.wetransfer.com. Bij ons kunt u als volgt bestanden aanleveren:

  • Adobe Illustrator
  • Adobe Photoshop
  • Adobe InDesign
  • Pdf-bestanden met een hoge resolutie en ingesloten fonts of naar contouren omgezette teksten

Wilt u graag hulp met het versturen van uw documenten in Zaandam? Of wilt u weten of uw bestand geschikt is? Neem dan contact op op: 088-77 66 600.

Grote Vlaggen Zaandam

Vlaggencentrale met ruim 40 jaar ervaring

Promovlag.nl werkt als vlaggencentrale al meer dan 40 jaar in het reclamevak. Hierdoor kunnen wij u precies vertellen wat er komt kijken bij het inzetten van diverse reclamemiddelen in Zaandam. Onze deskundige medewerkers voorzien u dan ook graag van advies op dit vlak. Bereikt u uw doelgroep beter met het gebruik van beachvlaggen? Of is het inzetten van roll up banners in Zaandam toch verstandiger? Wij vertellen u hier graag meer over.

Waar kunnen wij u bij helpen?

Wilt u meer informatie over de diensten en producten die wij kunnen leveren in Zaandam? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Vul hiervoor het contactformulier op deze pagina in. Wilt u graag een van onze medewerkers persoonlijk spreken? Dan kunt ons telefonisch bereiken via 088-77 66 600. Van banieren tot winkelinrichting, wij maken het voor u in Zaandam op maat.