Van ontwerp tot montage

Op zoek naar een spandoek met frame? Wij van Promovlag.nl helpen u hier graag bij. Van productie tot het ophangen, wij kunnen het voor u regelen. Wij maken reclamemiddelen voor u op maat. Wilt u een bepaalde afbeelding? Of uw logo en bedrijfsnaam? Samen kijken wij graag met u naar wat er mogelijk is. Benieuwd geworden naar onze spandoeken? Lees dan snel verder.

Ons aanbod aan spandoeken

Bij ons kunt u diverse spandoeken met frame vinden. Ieder van deze doeken kunnen wij naar wens voorzien van een afbeelding, logo of bedrijfsnaam. Bij ons vindt u onder andere:

  • Brugdoeken
  • Bouwdoeken
  • Framedoeken
  • Tribunedoeken
  • Reflectiedoeken

spandoek met frame

Een frame voor iedere locatie

Wanneer u een spandoek met frame wilt plaatsen zijn er verschillende mogelijkheden. Vaak worden frames op een betonnen, stenen of houten muur gemonteerd. Wanneer er zich op de gewenste locatie geen muur bevindt, bieden wij de volgende oplossingen:

  • Speciale muurstenen waarmee muurframes op damwanden gemonteerd kunnen worden.
  • Grondmontage, geschikt voor makelaarsframes. (Alle makelaarsframes die wij aanbieden, worden geconstrueerd op basis van door de ANWB geadviseerde modellen).
  • Grondvoeten, deze maken het mogelijk om frames los in een bepaalde ruimte te plaatsen. Dit natuurlijk zonder het risico dat het frame omvalt.

Kiezen voor 40 jaar ervaring

Wanneer u ons inschakelt om een spandoek te ontwikkelen en te plaatsen, dan profiteert u van ruim 40 jaar ervaring. Niet alleen weten wij precies wat er komt kijken bij het produceren van spandoeken, maar ook op het vlak van montage hebben wij kennis van zaken. Wij houden dan ook niet alleen rekening met de locatie waar u uw spandoek met frame opgehangen wilt hebben. Er wordt ook gekeken naar windbelasting en seizoen. Op deze manier kunnen wij u garanderen dat uw doek met frame het best tot zijn recht komt op de gewenste plek.

Meer weten?

Wilt u graag een spandoek laten maken? Of wilt u liever een afspraak met ons inplannen? Neem in dat geval contact met ons op. U kunt ons bereiken op 088-77 66 600. Ook kunt u het contactformulier invullen op deze pagina. Wilt u graag direct weten wat het kostenplaatje is van een doek met frame? Onze ervaren medewerkers vertellen u graag meer, zodat u weet waar u aan toe bent. Kiest u voor ons spandoek met frame, dan kiest u voor een totaalpakket.