40 jaar ervaring

Bent u op zoek naar spandoeken voor uw bedrijf? Wilt u dat deze geheel op maat gemaakt kunnen worden? En dat ze van hoge kwaliteit zijn? In dat geval bent u bij Promovlag.nl op de juiste plek. Bij ons vindt u een ruime keuze uit verschillende doeken, die wij naar wens kunnen voorzien van een afbeelding, bedrijfsnaam of logo. Welke ontwerp kunnen wij voor u maken?

Keuze uit diverse spandoeken

Bent u op zoek naar een spandoek? Dan vindt u bij Promovlag.nl een ruime keuze. De volgende doeken kunnen wij voor u op maat maken.

Wij kunnen u o.a. helpen bij het produceren van:

  • Backdrops
  • Brugdoeken
  • Opspandoeken
  • Bouwhekdoeken
  • Framedoeken
spandoeken
Dit is slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Wilt hier graag meer over weten? Kijk dan op onze projecten pagina.

De installatie van uw product

Alle producten die wij leveren, dus ook spandoeken, kunnen door onze medewerkers geplaatst worden. Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over een uitgebreide kennis van muur- en grondmontage, maar ook windbelasting en belichting. Ook weten wij wat de valkuilen zijn op het vlak van montage en houden wij rekening met het seizoen waarin dit gebeurt. Wij nemen geen overhaaste beslissingen en nemen uw wensen in acht.

Recyclebaar spandoek

Naast dat u bij ons pvc-houdende materialen voor spandoeken vindt, bieden wij u ook een milieuvriendelijker alternatief. Wij vinden Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen belangrijk, wij proberen het milieu dan ook zo min mogelijk te belasten. Daarom kunt u bij ons terecht voor de RecyPE® – Banner. Dit spandoekenmateriaal is ontworpen om na gebruik te worden gerecycled. Omdat wij met diverse bedrijven samenwerken, kunnen wij u ook garanderen dat deze spandoeken geheel hergebruikt zullen worden.

Meer weten?

Heeft u nog vragen voor ons? Of wilt u ons direct inschakelen voor het ontwerpen van spandoeken? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door het contactformulier op deze pagina in te vullen. Ook kunt u ons telefonisch bereiken op 088-77 66 600. Welke spandoeken mogen wij voor u produceren?