Dé mobiele reclamedrager

U kent ze ongetwijfeld: beachvlaggen, ook wel boogvlaggen genoemd. Vroeger werden ze vooral gebruikt in de sneeuw of op het strand. Inmiddels worden ze op vele locaties gebruikt om de aandacht te stelen. Deze vlaggen zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Bij Promovlag.nl leveren we niet alleen banieren of spandoeken, maar ook beachvlaggen. We kunnen samen met u een ontwerp maken, dat we vervolgens drukken op beste kwaliteit stof. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan snel contact op voor meer informatief of een offerte.

Wat zijn beachvlaggen?

Beachvlaggen zijn verticale vlaggen die op een gekromde mast zijn aangebracht. Voordelen van dit type vlag zijn:

  • Deze vlag is zeer mobiel en gemakkelijk te verplaatsen.
  • Het geheel is eenvoudig op te zetten en u heeft geen ingewikkelde gebruiksaanwijzing nodig.
  • Dankzij de verschillende grondstandaards kunt u het op elke ondergrond gebruiken.
  • Deze vlaggen zijn zowel binnen als buiten te gebruiken.
  • Bovendien zijn ze zeer licht dankzij de modulaire aluminiumconstructie.

Vele maten mogelijk

Wij leveren onze beachvlaggen in verschillende afmetingen, zodat u altijd een geschikte maat vindt. Twijfelt u? Dan kunt u gerust contact opnemen met onze ervaren medewerkers. Wij adviseren u graag. Onze beachvlaggen met bijbehorende masten zijn onder meer verkrijgbaar in de maten:

  • Mastmaat: 230 cm. / Vlagmaat: 190×70 cm.
  • Mastmaat: 300 cm. / Vlagmaat: 250×70 cm.
  • Mastmaat: 320 cm. / Vlagmaat: 280×90 cm.
  • Mastmaat: 415 cm. / Vlagmaat: 375×90 cm.
  • Mastmaat: 510 cm. / Vlagmaat: 470×90 cm.

beachvlaggen

Complete set

Zonder mast kunt u de beachvlag niet gebruiken. Daarom leveren wij u in principe een complete set. Bij de vlag krijgt u een mast, een grondpen en een tas. Ook de (na-)levering van alleen vlaggen is mogelijk. Verder kunt u bij ons ook terecht voor andere accessoires, zoals vulbare voeten in verschillende maten, een autostandaard of kruisvoet. Zo staan uw beachvlaggen stevig en waaien ze niet om. Tevens leveren wij ook de draagtas, grondpennen en frames los, waardoor u gemakkelijk een kapot onderdeel kunt vervangen.

Contact opnemen?

Wilt u meer informatie over onze beachvlaggen, bijvoorbeeld over hoe u de bestanden moet aanleveren voor het ontwerp? Of wilt u weten welke maat voor uw doeleinde geschikt is? Neem dan telefonisch contact met ons op via 088-77 66 600. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar. Ze beantwoorden uw vragen en voorzien u van passend en vrijblijvend advies. Kiest u voor onze beachvlaggen, dan kiest u voor veel gebruiksgemak en een kwalitatief uitstekende mast en doek.