Reclame-uitingen die makkelijk te vervoeren zijn?

Doordat roll up banners eenvoudig opgeborgen kunnen worden, is het een geschikte vorm van reclame maken wanneer u veel op evenementen staat. Deze reclamevorm kan zelfs op de achterbank van een Volkswagen Polo of in een Smart vervoerd worden. Bij Promovlag.nl bent u op de juiste plek voor roll up banieren. Wilt u graag meer weten? Neem dan contact met ons op of lees snel verder.

Onze roll up banners

Rollups zijn banieren waarbij de print volledig in een cassette gerold kan worden. Dit maakt dat deze banners zeer eenvoudig te vervoeren zijn.

Onze roll up banieren kunnen wij geheel naar uw wens maken. Heeft u een bepaald ontwerp in gedachten? Of een specifieke kleurstijl? Dan zorgen wij ervoor dat dit gerealiseerd wordt. Wij kunnen de volgende breedtes leveren: 85, 100, 120 cm. Uw bestelling wordt in een gevoerde, gewatteerde tas geleverd, waardoor deze direct klaar is voor transport en gebruik.

Mini roll-ups

De mini-rollup is ontworpen om op een productdisplay of toonbank te zetten. Onze mini-rollups hebben dezelfde voordelen al seen standaard rollup banner. De spanningsveer in de cassette zorgt voor tegendruk, zo rolt de print eenvoudig in zijn geheel uit en weer terug. De rollup banners zijn verkrijgbaar op A4 en A3 formaat (staand) en worden geleverd in een doosje.

Daarom kiest u voor Promovlag.nl

  • Wij zijn al meer dan 40 jaar werkzaam als producent van reclamemiddelen.
  • Uw banners kunnen geheel op maat gemaakt worden.
  • Wij houden tijdens het productieproces rekening met het milieu.
  • U vindt bij ons verschillende maten roll up
  • Wij werken met bedrijven door heel Nederland
roll up banners

Wilt u contact opnemen?

Wilt u graag meer weten over onze banners? Of heeft u nog een andere vraag? Neem in dat geval contact met ons bedrijf op. Wij staan u graag te woord. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen. U ontvangt dan zo snel mogelijk een bericht terug van ons. Spreekt u onze medewerkers liever persoonlijk? Bel dan vandaag nog naar 088-77 66 600. Voor het ontwikkelen van roll up banners in uw bedrijfsstijl moet u bij Promovlag.nl zijn.