Banieren naar eigen ontwerp

Wanneer u op zoek bent naar banieren met een hoogwaardige bedrukking, zijn wij u graag van dienst. We zijn gespecialiseerd in hoogwaardige bedrukkingen op onder andere banieren, vlaggen, spandoeken en beachvlaggen. We houden de ontwikkelingen van de markt nauwlettend in de gaten. Zo kunnen we ons productieproces continu blijven verbeteren, dit maakt het voor ons mogelijk om hoge kwaliteit banieren te bieden. Wanneer u twijfelt over een bedrukking of reclame-uiting, kunt u altijd contact opnemen voor deskundig advies.

Ons aanbod

U bent bij ons aan het juiste adres voor verschillende soorten banieren. Deze kunnen wij allemaal bedrukken met een ontwerp naar keuze. Wilt u graag uw bedrijfslogo op de banner geprint hebben? Dat kan! Of geeft u de voorkeur aan een afbeelding?

Ook dat is geen enkel probleem. Bij ons kunt u onder meer terecht voor:

  • Podiumbanners
  • Reflectiebanners
  • Rollup banners
  • Success banners
  • Double banners

Bovenstaande is maar een greep uit de producten die wij kunnen leveren. Wanneer u interesse heeft in een van onze producten en graag meer informatie wilt, neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ook een indruk krijgen van ons werk op de projectenpagina.

F Citydressing 10b

Onderhoud en montage

Wij hebben bij Promovlag.nl klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Dit ziet u terug in verschillende facetten van onze werkwijze. Wanneer u ons inschakelt voor het maken van banieren, dan regelen wij niet alleen de productie voor u. Wij doen meer dan dat. Het ophangen van uw banner nemen wij u graag uit handen. Hiervoor beschikken wij over de juiste materialen. Daarnaast verzorgen wij ook het onderhoud voor u. Zo kunnen wij uw banieren repareren wanneer dit nodig is of herstelwerkzaamheden uitvoeren.

Milieuvriendelijk ondernemen

Promovlag.nl vindt het belangrijk om het milieu zoveel mogelijk te sparen. Een van de manieren waarop wij dit proberen te bereiken, is het gebruik van RecyPE® – Banners.

Deze banieren zijn speciaal ontworpen om hergebruikt te worden. Samen met partnerbedrijven zorgen wij ervoor dat het materiaal van deze banners volledig gerecycled kan worden. De banieren worden omgevormd tot een basismateriaal dat gebruikt kan worden voor andere doeleinden.

Meer weten?

Wilt u graag banieren door ons laten produceren? Of wilt u graag eerst wat meer informatie? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken door het contactformulier op deze pagina in te vullen. Wilt u liever een van onze medewerkers persoonlijk spreken? Dan kunt u ons bereiken via 088-77 66 600. Welke banieren kunnen wij voor u produceren?

www.bartvanvliet.nl (2)