Ook dé expert in aluminium frames

Naast dat u bij Promovlag.nl aan het juiste adres bent voor het bedrukken van spandoeken, kunt u bij ons ook terecht voor een spandoek frame. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring in ons vakgebied en kunnen u dan ook uitstekend van dienst zijn. Naast onze standaard frames bieden wij ook andere opties, waardoor plaatsing op bijna iedere locatie mogelijk is. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder.

Onze frames

Ons aluminium frame is een veelgebruikt hulpmiddel om een spandoek op te spannen. Zo zijn deze doeken niet alleen goed zichtbaar, maar geven ze ook een stoere, industriële uiterlijk aan de locatie. Bij ons vindt u een spandoek frame in diverse standaardmaten. Zo kunnen wij u onder meer een buizenframe leveren met de volgende diameters: 27, 42, 48, en 60 mm. De buizen kunnen op een lengte naar wens gezaagd worden. Zo maken wij voor ieder van onze spandoeken een geschikt buizenframe.

Voor iedere locatie een frame

Een spandoek frame wordt standaard op een houten, betonnen of stenen muur geïnstalleerd. Omdat niet iedere locatie een dergelijke muur heeft waarop het spandoek bevestigd kan worden, bieden wij ook deze opties aan:

  • Muursteunen, die speciaal zijn gemaakt voor de installatie van een muurframe op een damwandplaat
  • Grondmontage voor makelaarsframes. Elk frame wordt gemaakt aan de hand van de modellen die door de ANWB geadviseerd worden.
  • Het plaatsen van grondvoeten maakt het mogelijk om een buizenframe los in een ruimte te installeren, zonder dat deze omvalt.

Plaatsing en onderhoud

Wij van Promovlag.nl doen graag dat beetje extra voor onze klanten. Onze medewerkers komen daarom bij u langs om zowel het spandoek als het frame bij u te plaatsen.

Spandoek frame

Door de ruim 40 jaar ervaring waarover wij beschikken, weten we precies waar wij rekening mee moeten houden. Het seizoen, de windbelasting, de locatie, wij nemen alles mee wanneer wij spandoeken plaatsen. Op deze manier weten wij ook zeker dat het doek tot zijn recht komt op de door u gekozen locatie. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor onderhoud of het uitvoeren van reparaties.

Neem contact op!

Wilt u graag meer weten over ons bedrijf? Of heeft u nog vragen over ons aluminium frame? Onze medewerkers helpen u graag verder. Via het contactformulier kunt u contact opnemen, u kunt ook bellen naar 088-77 66 600. Wij komen graag bij u langs om zowel het spandoek als het frame bij u te plaatsen op de gewenste plek.