Maak reclame met vlaggen

Veel bedrijven maken reclame met vlaggen. Denkt u maar aan de grote mastvlaggen bij een autobedrijf of de boogvlaggen bij de ingang van het tankstation. Wilt u ook op deze manier reclame maken? Schakel dan Promovlag.nl in. Wij zijn al bijna 40 jaar dé fabrikant van vlaggen, banieren en spandoeken. Ook zijn wij continu bezig om ons assortiment uit te breiden, waardoor we u steeds opnieuw kunnen verrassen met nieuwe en creatieve producten. Wat mogen we voor u doen?

Breed assortiment

Promovlag.nl levert graag wat onze klanten willen. Daarom proberen wij altijd op uw wensen in te spelen. Dit doen wij onder meer met onze kwalitatieve producten en uitgebreide assortiment:

  • Mastvlaggen
  • Gevelvlaggen
  • Tafelvlaggen
  • Beachvlaggen
  • Bootvlaggen
  • Golfvlaggen

Ook kunnen wij in een aantal gevallen afwijken van de standaardmaten. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. We vertellen u hier graag over.

vlaggen

Langer plezier van uw vlaggen

Vlaggen zijn verbruiksartikelen en gaan gemiddeld drie maanden tot een jaar mee, afhankelijk van de gekozen kwaliteit. Wij vinden dat te kort. Daarom hebben we DIGISPUN® ontwikkeld. Deze geweven vlaggenstof is sterker en heeft een hogere kleurkracht dan gewone vlaggen. Daardoor gaan ze uiteindelijk twee keer langer mee. Dat is beter voor uw portemonnee en uiteindelijk ook voor het milieu! U kunt er zelf voor kiezen of u wilt dat we de keuze maken voor DIGISPUN® of voor reguliere vlagstof.

Onderhoud en doekwissels

Omdat vlaggen slijten en reclame-uitingen regelmatig vernieuwd worden, zult u eens in de zoveel tijd uw vlag moeten vervangen. Onze monteurs kunnen veilig en op voordelige wijze doekwissels voor u uitvoeren. Ook kunt u ons inschakelen voor reparaties en controles van de vlagbevestigingen. Omdat bewegende onderdelen op den duur kunnen slijten, is dit een verstandige keuze.

Vrijblijvend meer informatie?

U kunt bij ons uitstekend terecht voor verschillende soorten vlaggen. Wij leveren tevens de bijbehorende producten om uw vlag op te kunnen hangen. We kunnen u hierover van deskundig advies voorzien. Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Of wilt u een afspraak maken? Neemt u dan telefonisch contact op met ons via 088-77 66 600. U kunt ook het contactformulier gebruiken om uw vraag te stellen. Onze ervaren medewerkers geven u graag vrijblijvend meer informatie over de vlaggen van uw keuze.