Dé expert in vlaggen drukken

Schakel Promovlag.nl in voor het op vlaggen drukken van uw reclame. Wij zijn al bijna 40 jaar actief in het leveren en drukken van banieren, spandoeken en vlaggen. Inmiddels hebben wij opdrachten mogen uitvoeren voor verschillende grote reclamebureaus en bedrijven. Zo hebben wij voor Samsung een aantal hallen volledig van vlag en doek mogen voorzien. Ook hebben wij opdrachten gedaan voor Coca Cola en Esprit, bekijk hier al onze projecten. Voor ons staan klanttevredenheid en kwaliteit altijd voorop. Dat bewijzen we iedere dag opnieuw. Wilt u zelf zien wat wij kunnen leveren? Bekijk dan ons werk op de projecten pagina.

Vele soorten vlaggen

In de afgelopen jaren zijn er steeds meer nieuwe producten op de markt gekomen. Onze klanten vragen hiernaar en wij vinden het belangrijk om op die vraag te kunnen inspelen. Daarom zijn wij voortdurend ons assortiment aan het uitbreiden. Wij drukken onder meer:

  • Gevelvlaggen (rechthoek en schuin)
  • Tafelvlaggen
  • Beach- of boogvlaggen
  • Golfvlaggen
  • Mastvlaggen

vlag drukken

Zeer complete service

Naast bedrukken kunt u bij ons ook terecht voor de materialen om uw vlaggen op te hangen of te bevestigen. Onze medewerkers kunnen u hierover ook adviseren. Heeft u al een mast of frame? Dan kunnen we regelmatig langskomen om onderhoud te plegen en eventuele reparaties uit te voeren. Sommige onderdelen zijn namelijk zeer slijtagegevoelig. Voorkom ongelukken en laat ons periodiek langskomen voor onderhoud. Ook vertellen we u graag hoe we de bestanden aangeleverd krijgen voor we vlaggen kunnen drukken. Hiermee kunnen we u tevens helpen.

Bijna 40 jaar ervaring!

Door te kiezen voor ons bedrijf voor het drukken van uw producten, kiest u ook voor 40 jaar ervaring en vakmanschap. Daardoor zijn wij in staat om nauwkeurig te werken en de hoogste kwaliteit te leveren. Dat niet alleen, bij ons profiteert u van:

  • Zeer gunstige prijzen
  • Uitgebreid aanbod aan producten en diensten
  • Een milieuvriendelijke werkwijze
  • Onze zeer klantvriendelijke aanpak
  • Altijd een snelle levering

Wilt u ons inschakelen?

Of u nu een beachvlag wilt of een grote mastvlag, wij kunnen hierop drukken wat u maar wilt. Wel vragen we u om dan een goed drukklaar bestand aan te leveren, met bijvoorbeeld de Pantone Coated kleurenreferenties erin. Dan kunnen wij u garanderen dat we de juiste huiskleuren gebruiken. Wilt u meer weten over onze vlaggen of wilt u een offerte vragen? Neemt u dan telefonisch contact met ons op via 088-77 66 600. U mag ook het contactformulier invullen. We zorgen er dan voor dat u zo spoedig mogelijk uw bestelling kunt plaatsen, zodat wij kunnen beginnen met uw vlaggen te drukken.