Kwaliteitsbedrukking van vlaggen

Wilt u flink opvallen en de aandacht trekken met een mooie blikvanger, dan adviseren we u om mooie vlaggen te laten bedrukken. Wij zijn Promovlag.nl, al bijna 40 jaar gespecialiseerd in vlaggen, banieren en spandoeken. Met name een vlag is een simpel product, waarmee u snel en eenvoudig reclame maakt. Kies voor de gemakkelijk te verplaatsen beachvlag. Of wilt u liever een vlag aan de mast, zodat u vanuit de verte al te herkennen bent? Wat uw wensen ook zijn, in onze ruime assortiment vindt u ongetwijfeld wat u zoekt.

Vele mogelijkheden

Met alleen vlaggen bedrukken bent u er nog niet. Want hoe wil u uw product ophangen? Of wat doet u als uw doek aan vervanging toe is?

Ons team van vakmensen heeft voor u dé oplossing:

  • Wij kunnen u helpen met het ontwikkelen van het ontwerp van uw vlaggen.
  • Verder kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van montagemateriaal.
  • Is de vlagstof versleten? Dan kunt u ons inschakelen voor een doekwissel/vlagwissel.
  • Na een aantal jaren kunnen beweegbare onderdelen verslijten. Wij repareren het!
  • Ook is periodiek onderhoud verstandig om ongelukken te voorkomen. Belt u ons?

Wat bedrukken wij?

In de loop der jaren heeft ons assortiment zich flink uitgebreid. Wij willen namelijk continu kunnen blijven inspelen op de vraag vanuit de markt.

Vlaggen Bedrukken

Zo stellen we u als klant tevreden en kunnen wij ons blijven ontwikkelen. Wij leveren onder meer de volgende soorten vlaggen:

  • Mastvlaggen, voor herkenbaarheid op afstand
  • Beachvlaggen, gemakkelijk mee te nemen en te verplaatsen
  • Bootvlaggen, geef uw vaartuig een luxe uitstraling
  • Golfvlaggen, ludiek product voor op de golfbaan
  • Tafelvlaggen, een eyecatcher voor op tafel

Bovenstaande producten kunnen wij voor u bedrukken. Staat hierboven niet bij wat u zoekt? Neemt u dan contact met ons op en we bekijken dan samen met u wat er mogelijk is.

Kiest u ook voor DIGISPUN®?

In de praktijk blijkt dat een vlag een verbruiksartikel is dat slechts drie tot twaalf maanden meegaat. Dit vonden wij veel te weinig. Daarom hebben we een eigen stof ontwikkeld: DIGISPUN®. Met het gebruik van deze geweven stof blijven de kleuren veel langer mooi. Bovendien is het een veel sterker product dan de reguliere polyesterstof. U hoeft minder vaak een nieuw doek aan te schaffen en de vlaggen te verwisselen. Wij adviseren u dan ook dit product te kiezen wanneer u een reclamevlag wilt laten bedrukken.

Bel ons!

Of u nu tafelvlaggen nodig heeft, een beachvlag of een gevelvlag die schuin is afgesneden, wij maken het graag voor u en bedrukken uw artikel zoals u dat graag wilt. Wilt u direct een offerte opvragen of heeft u liever eerst meer informatie? Dan kunt u bereikt u een van onze deskundige medewerkers via 088-77 66 600. Of vult u het formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor vlaggen bedrukken moet u bij Promovlag.nl zijn!