Met vlag en wimpel

Wilt u een vlag laten maken, bijvoorbeeld om reclame te maken voor uw bedrijf? Of om een evenement passend aan te kleden? Dan bent u bij Promovlag.nl aan het juiste adres. Wij zijn al bijna 40 jaar gespecialiseerd in het maken van onder meer vlaggen en banieren. Hiervoor hebben we zelfs een revolutionaire stof ontwikkeld, die langer meegaat dan andere vlaggenstoffen. Ook leveren we een zeer complete service en kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud, reparaties en het ophangen. Bij ons slaagt u altijd met vlag en wimpel!

Ons assortiment

Voor ons is het zeer belangrijk om te blijven inspelen op de wensen van onze klanten. Daarom houden wij de laatste ontwikkelingen scherp in de gaten, zodat we ons assortiment up-to-date kunnen houden.

Welke vlag u ook zoekt, wij hebben het voor u. Ons aanbod omvat onder meer:

  • Tafelvlaggen
  • Mastvlaggen
  • Boogvlaggen
  • Gevelvlagen
  • Golfvlaggen

Voor een compleet overzicht van ons aanbod en alle mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen. Ook wanneer u op zoek bent naar een ander type vlag of specifieke afmetingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Vlag

Zelfontwikkelde stof

Helaas gaan de meeste soorten vlag maar drie maanden tot een jaar mee. Dit is afhankelijk van het materiaal dat gebruikt is. Wij vinden dit veel te kort. Daarom hebben wij een geweven stof ontwikkeld, DIGISPUN®. Deze stof gaat maar liefst twee keer zo lang mee. Omdat een vlag vaak in weer en wind buiten hangt, ontkomt u niet aan slijtage. Maar wij zorgen ervoor dat u niet zo vaak van vlag hoeft te wisselen. Dat is beter voor het milieu en ook prettig voor uw portemonnee!

Denk aan het milieu

Wij vinden het belangrijk dat mens, milieu en winstgevendheid in balans zijn. Zo kunnen we voor onze kinderen en kleinkinderen een waardevolle wereld achterlaten. Als producent van onder meer vlaggen en banieren werken we daarom met de beste fabrikanten van inkten en doek samen om het milieu zo min mogelijk te belasten. Uiteraard scheiden we daarnaast al ons afval en recyclen we waar mogelijk.

Welke vlag wilt u?

Heeft u interesse in een van onze vlaggen of andere producten? Dan zijn wij u graag van dienst. We kunnen u helpen met het ontwikkelen van het ontwerp, maar ook met de reparatie en het onderhoud. U heeft dus nergens omkijken naar, maar geniet wel van uw eigen reclame-uiting. Wilt u een offerte aanvragen of vrijblijvend meer informatie ontvangen? Neemt u dan telefonisch contact met ons op: 088-77 66 600. Voor de beste kwaliteit vlag moet u bij ons zijn!