Wilt u een vlag bestellen?

U heeft een ontwerp in gedachten en weet u hoe u reclame wilt maken, dan is het enkel nog zaak om uw vlag te bestellen. Dit kan uitstekend bij Promovlag.nl. Ons bedrijf heeft bijna 40 jaar ervaring in het vervaardigen van de mooiste vlaggen, banieren en spandoeken. Ook kunt u bij ons producten bestellen om uw vlag op te hangen. Wilt u dit liever uit handen geven? Dan komen we graag bij u langs. U kunt ons ook inschakelen voor onderhoud en reparaties. Kortom, u heeft nergens omkijken naar. U kunt dus zorgeloos genieten van uw vlag.

Onze producten

Onze ervaring heeft ons geleerd dat het in de reclamewereld erg snel kan gaan. Daarom volgen wij altijd de laatste ontwikkelingen.

Dat doen we niet alleen omdat we passie voor ons vak hebben. We kunnen u op deze manier ook snel de nieuwste producten blijven leveren en voldoen aan uw verwachtingen. Daardoor hebben wij in de loop der jaren ons assortiment flink kunnen uitbreiden. U kunt bij ons terecht voor het bestellen van onder meer:

  • Mastvlaggen, welbekend reclamemiddel en een echte blikvanger
  • Gevelvlaggen, voor winkels, in een recht formaat of schuin afgesneden
  • Boogvlaggen, overal te plaatsen en zeer mobiel
  • Golfvlaggen, hiermee wordt de uitstraling van uw golfbaan of golfevenement compleet
  • Tafelvlaggen, een leuk detail dat uw tafel helemaal af maakt

Staat de vlag die u zoekt er niet bij? Neem dan contact op met een van onze ervaren vakmensen. Wij helpen u graag.

vlag bestellen

Bestel een vlag die langer meegaat

Afhankelijk van de kwaliteit stof die is gebruikt, gaan vlaggen slechts drie maanden tot een jaar mee. Het is dus echt een verbruiksartikel. Omdat wij het milieu belangrijk vinden, hebben wij een eigen stof ontwikkeld: DIGISPUN®. Bij het gebruik van deze geweven stof blijven de kleuren langer goed. Bovendien is de vlagstof sterker en gaat deze twee keer zo lang mee. Dit scheelt u een doekwissel. Daarmee is het in verhouding een veel goedkoper product dan de gewone polyesterstof. Ons advies is dan ook om bij het bestellen te kiezen voor kwaliteit. DIGISPUN® is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu!

Daarom kiest u ons

Wanneer u een vlag wilt bestellen, dan kunt u dit doen bij meerdere partijen. We beseffen dat de concurrentie groot is. Daarom zetten wij voor onze klanten altijd een stap extra. Zo kunnen wij ons onderscheiden van andere reclamebedrijven. Bij ons kunt u rekenen op:

  • Bijna 40 jaar ervaring en vakmanschap
  • Zeer interessante prijzen
  • Een klantgerichte service en aanpak
  • De beste kwaliteit producten
  • Flexibele productie, dus snelle levering

Hulp nodig?

Wilt u een boogvlag, tafelvlag of gevelvlag bestellen? Dan zijn wij u graag van dienst. Weet u nog niet welk type vlag voor u geschikt is of wilt u meer weten over onze materialen? Vraag ons dan gerust om vrijblijvend advies. U kunt hiervoor bellen naar 088-77 66 600 of vult u het contactformulier op onze deze pagina in. We kunnen u ook helpen met het drukklaar maken van uw bestanden of u vertellen hoe u dit moet aanleveren. Wanneer u een vlag wilt bestellen, kies dan voor de ervaring, het vakmanschap én de kwaliteit van Promovlag.nl!