Wij kunnen uw vlag bedrukken?

Heeft u een idee voor reclame en zoekt u een bedrijf dat een vlag kan bedrukken? Dan zit u hiervoor goed bij Promovlag.nl. Wij hebben al bijna 40 jaar ervaring met het produceren van onder meer vlaggen, banieren en spandoeken. Onze ervaren vakmensen werken met de modernste technieken en hoogwaardige materialen. Daardoor kunnen we u de beste vlaggen garanderen, die precies zo bedrukt zijn als u graag wilt. Uw wensen staan hierbij centraal. Wat kunnen we voor u doen?

Meer dan alleen bedrukken

U kunt ons inschakelen om uw vlag te bedrukken. Wij kunnen tafelvlaggen, bootvlaggen of mastvlaggen voor u maken bijvoorbeeld. Maar dan bent u er nog niet. Want hoe gaat u die vlag bevestigen of ophangen? Ook dan biedt Promovlag.nl uitkomst:

  • Wij hangen uw vlaggen op verzoek op of leveren u de materialen hiervoor.
  • Onze vakmensen kunnen periodiek langskomen voor onderhoud.
  • Of we komen langs voor doekwissels (een steiger of hoogwerker regelen wij).
  • Ook kunnen we het ontwerp voor u ontwikkelen en drukklaar maken.
  • Wanneer beweegbare onderdelen versleten zijn, komen we dit repareren.
vlag bedrukken
Met onze uitgebreide service heeft u geen omkijken meer naar uw vlag. Wij nemen u alles uit handen. Wat mogen we voor u doen?

De beste stof

Wanneer wij vlaggen voor u bedrukken, dan maken we bij voorkeur gebruik van DIGISPUN®. Deze stof hebben wij zelf ontwikkeld. De kleuren komen beter uit. De stof is sterker en gaat langer mee. Daardoor bespaart u uiteindelijk geld. Bovendien is het ook beter voor het milieu. Een gewone vlag gaat soms maar drie maanden tot een jaar mee, maar DIGISPUN® heeft een levensduur die twee keer zo lang is.

Hoe levert u alles aan?

De kans is groot dat u al een idee heeft van wat u op uw product wilt laten bedrukken. Dit kunnen wij drukklaar voor u maken, maar u kunt het ook direct bij ons aanleveren. Wij werken met bestanden uit InDesign, Illustrator, Photoshop of pdf-bestanden met een hoge resolutie. Ook correct geëxporteerde EPS/AI-bestanden zijn welkom. U kunt deze mailen naar studio@promogroep.nl. Houdt u rekening met:

  • Het gebruik van Pantone Coated kleurenreferenties voor uw specifieke huiskleuren
  • Teksten in contouren omzetten
  • Het plaatsen van lijnwerkbestanden op schaal (1:10) en in een kader
  • Fullcolourbestanden aanleveren in CMYK, formaat 10%, op minimaal 600 dpi

Heeft hier vragen over of wilt u weten wat er mogelijk is als het gaat om bedrukken? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij staan voor u klaar!

Of u nu een golfvlag wilt of een gevelvlag van DIGISPUN®, wij bedrukken graag uw producten voor u. U kunt er bij ons op rekenen dat u een vlag geleverd krijgt van de beste kwaliteit. Wanneer u meer informatie wilt of een offerte, dan kunt u hiervoor bellen naar: 088-77 66 600. Dit is geheel vrijblijvend. U mag ook via het contactformulier op deze pagina uw vraag stellen. Onze ervaren medewerkers geven u dan zo spoedig mogelijk antwoord. Wij gaan graag voor u aan het werk om uw vlag te bedrukken.