Spandoeken op maat

Als u spandoeken laat bedrukken, dan wilt u natuurlijk dat het eindresultaat naar wens is. Niet alleen moet de afbeelding er mooi uitzien, maar ook de kwaliteit moet goed zijn. Bij Promovlag.nl zit u dan op de juiste plek. Wij kunnen diverse spandoeken van een print voorzien. Dankzij meer dan 40 jaar ervaring weten wij precies wat hierbij komt kijken en waarop gelet dient te worden. Hierdoor zijn wij in staat om het eindresultaat te produceren dat u voor ogen had.

Ruime keuze

Wanneer op zoek bent naar een spandoek, dan bent u bij Promovlag.nl aan het juiste adres. Al onze producten kunnen wij voor u bedrukken. Wilt u graag een afbeelding? Dan printen wij dit op het doek voor u. Heeft u liever uw bedrijfsnaam en –logo? Dan kunnen wij dat ook voor u doen.

Wij kunnen onder meer de volgende spandoeken van een print voorzien:

  • Tribunedoeken
  • Backdrops
  • Onthullingsdoeken
  • Steigerdoeken
  • Framedoeken
spandoeken bedrukken
Bovenstaande is maar een greep uit ons aanbod. Wilt u graag meer weten over welke spandoeken wij bedrukken? Bekijk dan een greep uit ons werk op de pagina projecten. U kunt ook uw vraag stellen via het contactformulier.

Hoe levert u bestanden aan?

Wilt u graag dat wij spandoeken bedrukken? Stuur dan vandaag nog het design naar ons toe. Wij werken met bestanden gemaakt in Adobe InDesign, Photoshop of Illustrator. Ook met pdf-bestanden kunnen wij werken, maar deze moeten dan wel aan bepaalde eisen voldoen. Wanneer uw document niet groter is dan 2 Mb, dan kunt u deze sturen naar studio@promogroep.nl. In andere gevallen kunt u het ook via www.wetransfer.com verzenden. Wilt u graag weten of uw design geschikt is om op een spandoek te bedrukken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikt ontwerp.

Kies voor milieuvriendelijke materialen

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor spandoeken gemaakt van pvc of polyester. Bij Promovlag.nl vinden wij het belangrijk dat het milieu zo min mogelijk belast wordt, daarom bieden wij u ook RecyPE® – Banners. Dit type spandoek is speciaal gemaakt om een tweede leven te krijgen na gebruik. Het materiaal dat voor deze spandoeken gebruikt wordt, is dan ook volledig recyclebaar. Ook deze doeken kunnen wij bedrukken met een ontwerp naar keuze.

Heeft u nog vragen

Als u meer wilt weten over ons bedrijf of over de mogelijkheden van het bedrukken, neemt u dan snel contact met ons op en ontdek de voordelen van Promovlag.nl. U kunt ons telefonisch bereiken op 088-77 66 600. Ook kunt u het contactformulier op deze pagina gebruiken. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Neem vandaag nog contact met ons op en laat uw spandoeken bedrukken door ons.