Maak reclame op een unieke manier

Wilt u graag een spandoek laten bedrukken? Dan kan Promovlag.nl u helpen. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan spandoeken. Deze kunnen wij allemaal voorzien van een print naar keuze.

Samen met u kijken wij graag naar wat er mogelijk is en wat uw wensen zijn. Ook bevestiging en onderhoud nemen wij u graag uit handen. Welk spandoek mogen wij voor u maken?

Op zoek naar een spandoek?

Bij ons vindt u een ruim assortiment aan spandoeken die wij voor u kunnen bedrukken. Zo kunt u bij ons onder meer terecht voor:

  • Framedoeken
  • Backdrops
  • Steigerdoeken
  • Reflectiebanners
  • Spandoeken van milieuvriendelijk materiaal

Voor uitgebreide informatie over onze producten en de vele mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen. We hebben o.a. voor Esprit, Coca Cola en Samsung verschillend promotiemateriaal verzorgd. U kunt hier u onze projecten bekijken.

spandoek bedrukken

Hoe wij een spandoek voor u bedrukken

Schakelt u ons in om een spandoek te bedrukken, dan doen wij dit aan de hand van het door u gemaakte ontwerp. U kunt dit ontwerp sturen naar studio@promogroep.nl. Is uw document groter dan 2 Mb? Stuur het in dat geval via www.wetransfer.com. De bestanden waar wij mee werken zijn Adobe Photoshop, Illustrator en InDesign. Ook pdf-documenten kunt u naar ons toesturen, mits er wel aan bepaalde eisen voldaan wordt. Welke dit zijn, kunt u op de pagina aanleveren vinden. Wilt u hier graag hulp bij? Of wilt u weten of een bestand geschikt is voor het bedrukken? Mail ons dan uw bestand. Wij vertellen u graag of uw design geschikt is voor een spandoek.

Ook het installeren nemen wij u uit handen

Wanneer u ons vraagt om een spandoek te bedrukken, dan komen wij graag bij u langs om het doek op te hangen. Hiervoor beschikken wij niet alleen over de benodigde materialen. Dankzij meer dan 40 jaar ervaring, hebben wij een uitgebreide expertise op het gebied van muur- en grondmontage. Ook weten wij alles over windbelasting en de invloed van andere weersomstandigheden op het doek. Naast het bedrukken kunt u dus ook het ophangen aan ons toevertrouwen. Wij gaan graag voor u aan de slag.

Ons inschakelen?

Wanneer u graag meer wilt weten over het bedrukken of een afspraak wilt maken met een van onze vakmensen, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken via 088-77 66 600. Een andere mogelijkheid is het invullen van ons contactformulier. Wij komen dan zo snel mogelijk terug op uw bericht. Laat vandaag nog een spandoek bedrukken door ons.