Bestel 5 vlaggen van het formaat 225 x 150cm of 5 banieren 100 x 300cm voor €275,- en ontvang een gratis foto op canvas van 70x50cm bedrukt met eigen foto t.w.v. €45,- euro cadeau!

Kenmerken van de reclamevlag

De reclamevlag staat ook bekend als logovlag of mastvlag en kan worden besteld in vele soorten en maten. Promovlag maakt de reclamevlaggen van glanspolyester en bedrukt de vlaggen digitaal. De vlaggen zijn daarom haarscherp, kleurvast en hebben een lange levensduur. Uw logo en huiskleuren komen helder naar voren en trekken de aandacht van uw publiek. Wij zorgen voor een hoge kwaliteit vlaggen die past bij de uitstraling van uw bedrijf.

Reclamevlaggen bestellen

Promovlag levert de mastvlaggen tegen een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. Voor het aanleveren van materiaal en logo’s kennen wij eenvoudige procedures. Contacten verlopen via korte en snelle communicatielijnen. Wij zorgen ervoor dat u de juiste kwaliteit vlaggen ontvangt tegen de juiste prijs. Binnen enkele werkdagen kan u de vlaggen al in huis hebben.

Bestel nu 5 vlaggen en ontvang een gratis foto op Canvas ter waarde van €45,-

Heeft u reclamevlaggen nodig? Bestel ze dan bij promovlag en ontvang uw persoonlijke foto op Canvas. Bel 088-77 66 600 of vul het formulier en informeer naar de voorwaarden!