Reclamespecialist

Wilt u graag banners laten drukken om reclame mee te maken voor uw onderneming? Dan bent u bij Promovlag.nl op de juiste plek. Wij zijn dé expert in het reclamevak. Niet alleen kunnen wij banners voor u voorzien van een bedrijfslogo of bedrijfsnaam, maar wij helpen u ook graag met het uitzoeken van het juiste model. Wij beschikken namelijk over een ruim aanbod aan banieren. Zo vindt u bij ons een rollup banner, die makkelijk opgeborgen kan worden. Maar u vindt bij ons ook grote baniervlaggen. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder.

Welke banners drukken wij?

Van banners die geschikt zijn voor op een podium tot banieren die gemakkelijk opgerold kunnen worden, wij bieden het u. Al deze banieren kunnen wij voor u op maat maken.

Zo kunnen wij een afbeelding drukken op het product, maar ook een bedrijfslogo of uw bedrijfsnaam. Bij ons bent u aan het juiste adres voor onder meer:

  • Double en triple banners
  • MULTI-Banners
  • Success banners
  • Reflectiebanners
  • Mini rollups
  • Spandoeken

Dit is maar een greep uit ons aanbod. Voor ons complete assortiment en de vele mogelijkheden kunt u ons mailen of bellen.

Ruim 40 jaar ervaring

Promovlag.nl is sinds 1974 werkzaam als maker van diverse soorten reclamemiddelen. Wij beschikken dan ook over de kennis en ervaring om u op dit vlak uitstekend van dienst te kunnen zijn.

banners drukken
Onze ervaren vakmensen weten precies wat er komt kijken bij het drukken van een afbeelding op een banner. Ook kunnen wij u van advies voorzien over bijvoorbeeld het juiste ontwerp of kleurgebruik.

Aanleverspecificaties

Wilt u graag banners laten drukken door ons? Dan kunt u de afbeelding of het ontwerp naar ons toe sturen via een bestand gemaakt in Adobe Illustrator, InDesign of Photoshop. Uw document kunt u sturen naar studio@promogroep.nl wanneer deze kleiner is dan 2Mb. Is het bestand groter? Gebruik dan www.wetransfer.com. Er zijn wel een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden wanneer u het ontwerp voor uw banners naar ons toestuurt:

  • Lijnwerkbestanden op 10% (schaal 1:10) en in een kader gezet
  • Tekst moet worden omgezet in contouren
  • Bestand in full colour graag sturen in CMYK, op minimaal 600 dpi en formaat 1:10 (10%)

Wilt u graag weten of de afbeelding die u wilt laten drukken voldoet? Neem dan contact op. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over het drukken van uw bedrijfslogo op een banier? Of wilt u graag meer informatie over de andere producten en diensten die wij leveren? Bel dan direct naar 088-77 66 600 of vul het contactformulier in. Wij staan voor u klaar. Uiteraard is het ook mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Wanneer u banners wilt drukken, dan zijn wij hét adres.