Peesdoeken Oneill retailDe meeste succesvolle retailers hebben de laatste jaren de overstap gemaakt naar peesdoeken. Dat is niet voor niets want aan peesdoeken kleven vele voordelen:

  1. Makkelijk te verwisselen
  2. Krachtig in uiting
  3. Goedkoop in distributie
  4. Op elk formaat mogelijk
  5. Herbruikbaar
Wat zijn peesdoeken eigenlijk?

Een peesdoek is een bedrukt polyesterdoek met rondom een aangenaaide siliconen- of pvc-pees. Dit peesdoek past precies in een bijbehorend aluminiumpeesframe. Dit frame is een eenmalige aanschaf, de peesdoeken kunt u wisselen zo vaak als u wilt!

 

Peesdoeken zijn goedkoper dan papieren uitingen!

Hoeveel dan?

Deze producten zijn duurder dan papier maar blijken in de praktijk toch goedkoper uit te vallen door de enorme voordelen.

Makkelijk in gebruik

Peesdoeken zijn een makkelijk te monteren en verwijderen communicatiemiddel door winkelpersoneel. Ze kreukelen niet en gaan niet snel kapot. U bespaart veel tijd met het het wisselen en ophangen van acties en promoties.

Krachtige communicatiePeesdoeken krachtige kleuren

De bedrukking van polyesterdoek heeft als voordeel dat kleuren heel krachtig zijn, krachtiger dan op papier. Dit maakt een peesdoek ideaal voor een opvallende reclame-uiting. Uiteraard kunt u ook een sfeerbeeld gebruiken als u daar de voorkeur aan geeft.

Gemakkelijk te vervoeren

In tegenstelling tot papier kan doek gevouwen worden, met als gevolg sterk gereduceerde transportkosten. Dit geldt zelfs voor zeer grote formaten, en dan bedoel ik ook groot met een hoofdletter G.

Grote formaten

Denk hierbij aan doeken van 300×1000 cm, een formaat dat bij uitstek geschikt is voor tijdelijke etalage-achterwanden en interieuraankledingen.En dan hebben we het nog niet eens gehad over de herbruikbaarheid van peesdoeken.

Duurzaam en herbruikbaar!

De polyester heeft een lange levensduur waardoor het product zicht goed leent voor opslag en hergebruik. Denk hierbij aan seizoen uitingen, sale en roulering. Heeft u meerdere vestigingen, dan kunt u zelfs de beelden rouleren tussen vestigingen en zo zonder meerkosten uw locaties een nieuwe look & feel geven.

Gebruikt u nog papieren reclame uitingen?

Neem dan contact met ons op en laat ons voorrekenen wat voor u de kosten zijn. Neem contact op via ons telefoonnummer of het formulier en u ontvangt direct een voorstel met bijbehorende kostenbesparing!