Projecten

Vlaggen Nuon

Voor Nuon hebben we mooie mastvlaggen van 150x300cm gemaakt en bedrukt met hun logo.

Er zijn vele mogelijkheden wat betreft onze vlaggen. Onze zelfontwikkelde vlaggenstof DIGISPUN® heeft speciale eigenschappen. Zo is de kleurkracht beter dan bij traditionele druktechnieken en gaat een DIGISPUN® vlag langer mee.

Neem contact op voor meer informatie over onze producten.

Summer miljonair fair

Voor de miljonair fair hebben we vlaggen gedrukt voor the summer fair.

We assisteren evenement- en reclamebureaus bij de aankleding van locaties voor een beurs of evenement. U kunt hierbij denken aan vlaggen, banners, een rode loper bestickeren en het opbouwen van een stand. De mogelijkheden zijn enorm breed.

Samsung Galaxy S5 Lancering

Voor de introductie van de Samsung S5 heeft Promovlag.nl boogvlaggen verzorgd.

Boogvlaggen zijn universele eyecatchers die zowel buiten als binnen gebruikt kunnen worden.
Onze boogvlaggen zijn uniek door het gebruiksgemak en de hoge kwaliteit van de mast. We bieden verschillende grondstandaards zodat u de boogvlag op elke ondergrond kunt gebruiken.

Alupics

Alupics, aluminium picture frames, zijn een goed alternatief voor geprinte canvasschilderijen. Door de speciale productiemethode zijn opvallende uitingen mogelijk. Het inspannen van het doek en de montage van het frame zijn erg eenvoudig, zo kan de print ook makkelijk verwisseld worden. De doeken kunnen mooi van achter worden verlicht.

Boogvlaggen Haarlemmermeer

Voor de gemeente Haarlemmermeer hebben we mooi boogvlaggen ontwikkeld.

Deze boogvlaggen kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Ze zijn eenvoudig in gebruik en de kwaliteit van de mast is erg goed. U vindt bij ons ook verschillende grondstandaards zodat u de boogvlaggen op elke ondergrond kunt neerzetten.

Bugaboo Hoofdkantoor dubbelzijdige wanden

In het hoofdkantoor van Bugaboo hebben we dubbelzijdige wanden voorzien van hoogwaardige bedrukking.

Coca Cola Zero

Voor de introductie van Coca Cola Zero in Nederland heeft Promovlag.nl boogvlaggen ontwikkeld.

Zowel binnen als buiten zijn boogvlaggen te gebruiken als mooie opvallende uitingen. De boogvlaggen van Promovlag.nl zijn erg gebruiksvriendelijk en hebben masten van hoge kwaliteit. Tevens kunt u kiezen uit verschillende grondstandaards, zodat u de boogvlag op elke ondergrond kunt plaatsen.

Frame en doek Esprit

Voor de Esprit wash & win actie heeft Promovlag.nl een mooi frame met doek gemaakt.

Onze framedoeken met buizenframe zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Van standaard muurframes tot zwevende plafondconstructies, er zijn vele mogelijkheden. Wij kunnen u van deskundig advies voorzien over de materiaalkeuze bij zowel het frame als het doek. Neem contact op voor meer […]

Samsung dealershow 2010

Voor de Samsung dealershow 2010 hebben we het pand van Samsung aangekleed.

Promovlag.nl is gespecialiseerd in het assisteren van evenementen- en reclamebureaus bij de aankleding van evenementen en beurzen. Vlaggen, bestickering, banners en zelfs standopbouw kunnen wij voor u verzorgen.